slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Miért csak ennyien?

2013. április 22. 14:20 - sztorma(HCJD)

Az „Elég volt április 21.” Facebook csoport megmozdulásán csak maroknyi ember merte vállalni arcát. Úgy közelítőleg 50 ember adta környezetének tudomásul, hogy elég volt a kirekesztésből, a megosztottságból. A többieknek?

Azt hittem, hogy a tiltakozás helyszínén - Wesselényi utca - Rumbach Sebestyén utca sarka – egy gombostűt sem lehet majd leejteni. Tévedtem. Kíváncsiskodó turistából több volt. Őket jobban érdekelték a transzparensek, mint minket, itt lakókat.  Délelőtt tíztől ott voltam úgy majd délután egyig. A kép nem nagyon változott. Időnként többen voltunk, majd megfogyatkoztunk. A szervezők elmondták, hogy sokkal többen ígérték részvételüket. Ők sem tudtak magyarázatot adni az elmaradásra. Mentegették a távolmaradókat, „….biztosan az Élet Menetére mennek inkább, …….lehet, hogy nem egy napra kellett volna tenni a két eseményt” Akkor sem értem. Ők is innen mentek a másikra. Én is. Mi kibírtuk? Ők nem?

Az „Elég volt április 21.” elnevezésű Facebook csoport rendkívül gálánsan azért oldalán megköszönte a résztvevők jelenlétét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr355239776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása