slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Fehér ló és füttykoncert

2013. november 18. 09:13 - sztorma(HCJD)

Vonul az egyszer már betiltott, de újjá alakult gárda a Jobbikkal. A hangszóróból fülsiketítően zengő Horthy-nóták, és a két világháború között született katonanóták a lezárt Bartók Béla úton. A járókelők lesütött szemmel, közönyösen vették tudomásul a látványt. Egyesek arcán félelem és megbotránkozás. Sokan vannak! „De szép lovak! Nézzük meg közelről!” unszolták a gyerekek szüleiket. Ők csak a lovakat látták! A mögötte lévő tartalmat még nem értik. Remélem, soha nem is fogják megérteni! Nekik a ló az élmény. Városi gyerek nem igen lát ilyet.

Akik masírozó embereket, katonákat már láttak, és tudják mit jelent ez, azok hiába tiltakoznak.  Hangjukat el - elnyomta a zúgó „szebb jövőt!” Tényleg szebb jövő vár ránk?

A tudósítást az eseményről itt olvashatja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr445641337

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vona: A cél a győzelem 2013.11.18. 20:13:02

A Jobbik olyan párt, amely már 2010-ben is majdnem egymillió ember támogatását szerezte meg, így nem tűzhet ki kisebb célt, mint a győzelmet, jelentette ki a szervezet elnöke győri sajtótájékoztatóján.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása