slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Varsavianka, fütty koncert, lökdösődés, béke fáklya

2014. április 05. 18:07 - sztorma(HCJD)

gellérthegy.jpg

Antifasiszta szervezetek közös megemlékezésre hívták az antifasisztákat tegnap este a Gellért-hegyi Szabadság-szoborhoz Magyarország felszabadulásának 69. évfordulójára.

A MEASZ tagok, antifasiszták menete a Fővám térről indult valamivel 18 óra után, megvárva a nemzetközi antifasiszta konferencia résztvevőit. Lengyelekből, görögökből, franciákból, németekből, ukránokból, oroszokból, bolgárokból álló 200-300 fős menet, - köztük Marie-Christine Vergiat, Európai Parlamenti képviselő - énekelve haladt át a Szabadság hídon jelentős rendőri biztosítással.

Hirschler Tamás, az Antifasiszta Liga elnöke felidézte a hatvankilenc évvel ezelőtti eseményeket. Olvassa el a teljes tudósítást is

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr755953166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása