slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Terike kijött. Az ura küldte?

2014. szeptember 07. 07:56 - sztorma(HCJD)

2_1.jpg

Tegnap pontban tizenkettőkor hat gépkocsi állt meg Fülöpháza főutcáján. Megérkeztek a Civil Női Kormány és a Patent Egyesület képviselői. Tiltakozni jöttek a nőveréséről és vak komondoráról elhíresült polgármester ellen. Balog József újra indul az őszi választáson.

Fogadó bizottság helyett pár helybéli férfi bicikliről „Hajrá Balogh!” szavakkal köszöntötte a tiltakozókat, majd gyorsan elkerekeztek. A kihalt főutcán az akciót biztosító rendőrön kívül csak egy kétszemélyes televíziós stáb. Gyors egyeztetés a hatósággal. Spronz Júlia nyilatkozik a TV-nek, majd a tiltakozó menet elindul.

„A nő verés bűncselekmény. Ne szavazzatok asszonyverő polgármesterre!” hangzanak a mondatok a hangosbeszélőbe. A kicsiny kórus ismétel. Gyerekek szaladnak a kerítéshez érdeklődve. Ideges szülök nyakon fogva rángatják el őket. Tisztes távolban kis csoport helybéli szemléli az eseményeket. „Hagyjanak minket békén!.....Minek jöttek ide!.....Mindenki menjen oda, ahonnan jött. Ott tüntessenek!...Mi se megyünk máshova tüntetni”- fejezték ki véleményüket, majd gyorsan távoztak.

Később Terike, a polgármester felesége is megjelent. Izgatottan toporgott. A televíziósokat kérdezte, hogy mit mondjon. Szóljon-e valamit egyáltalán. Röviden kommentálta a kamerák előtt a helyzetet. „Itt nálunk településpolitika folyik, nem pártpolitika. A tiltakozók inkább nézzék meg milyen szép a községünk.” Rövid unszolás után megszólította Ungár Klárát, a Civil Női Kormány tagját és kínos egymás melletti elbeszélgetés következett a kamerának. Végezetül Terike közölte, hogy szerinte nem bűncselekmény egy nő megverése.

Terike megvédte pofonosztó urát, a demonstrálók tiltakoztak, az ügyészség majd dönt, Balogh József újra polgármester lesz ősszel.

 Megjelent:

http://demokrata.info/14-sample-data-articles/1149-terike-kijott-az-ura-kuldte

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr906676735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katt_i 2014.09.07. 19:43:36

Szerencsétlen emberek, kapaszkodnak egész életükben, és a végén annyira internalizálják a saját kis elnyomásukat, hogy ők tiltakoznak a leghangosabban, ha valaki akár csak tüntetni merészel az őket ért sérelmek ellen.

ABC123456 2014.09.11. 15:44:28

Országos elsötétítés folyik. Borzalmas ezt látni, végignézni.
süti beállítások módosítása