slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Botrány helyett perek

2014. november 26. 23:12 - sztorma(HCJD)

Pár hónappal ezelőtt országos felháborodást keltett Gyulai Törvényszéken történt cigányozás. Egy másik ügyben, egy ügyvédet a Fővárosi Törvényszéken lezsidóztak. Nem lett belőle országos botrány. A média nagy része hallgatott, még csak hírt sem adott az esetről, viszont az a rádiócsatorna, amely a témában egy interjút készített, valamint azok az online lapok, amelyek közölték a zsidózás hírét, alperesek lettek egy személyiségi jogsértési ügyben.

Minden, 2012-ben egy magánvádas bírósági üggyel kezdődött, melyet az említett ügyvéd elvállalt. Nem tudta, hogy ezzel milyen megaláztatásokat kell majd átélnie, és a gyűlöletbeszéd törvény hiánya miatt őt, illetve azt a médiát perlik be, amelyik az ügyet nyilvánosságra hozza. De menjünk sorjában.........

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr46936351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása