slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Bocsánat, hogyha kérdem… Tanárnő, Ön nem fél?

2015. január 25. 22:10 - sztorma(HCJD)

nagy-emilia3.jpg

Aki kérdez: Demokrata.info, aki válaszol: dr. Nagy Emília, a Leövey Klára Gimnázium magyar szakos tanára. Dr. Nagy Emília nevét 2014. november 17-én a „Közfelháborodás napja” elnevezésű demonstráción tanulta meg az ország. Pedagógusként nem tanártársai egyre lehetetlenebb helyzetéről beszélt, hanem diákjai érdekében szólalt fel. Közéleti szerepvállalásáról, annak következményeiről, kérdezi őt a Demokrata.info.

DI: Az ön felszólalása előtt az oktatásügyet érintő gondokkal kapcsolatosan csak szakszervezeti, szakmai vezetők és a kormány illetékesei nyilatkoztak. Bocsánat, hogyha kérdem, hogyan kerül egy gyakorló pedagógus a tüntetés szónoki emelvényére? Felkérték?

Dr. Nagy Emília: Nem, nem kértek fel. Mi kerestük a tüntetésszervezőkkel a kapcsolatot, miután láttuk, hogy az internetadó elleni tüntetések emberek ezreit mozgatták meg. Ki mertek menni az utcára sokkal többen, mint azelőtt.... olvassa el az interjút

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr247108983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása