slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Kirekesztések, viták, kormányváltás

2015. január 25. 21:31 - sztorma(HCJD)

deka.jpg

Leginkább ez a három szó jellemezte a Demokratikus Kerekasztal (DEKA) január 25.-i első plenáris ülését, melynek a Wesley János Lelkészképző Főiskola adott otthont. Ferge Zsuzsa szociológus, Iványi Gábor lelkész, Horváth András volt adóhatósági munkatárs és Lovas Zoltán újságíró január 16-án jelentették be a kerekasztal létrehozását. Az előzetes tervek szerint március 1.-ig hetente, vasárnaponként tartanak plenáris üléseket, munkacsoportokat hoznak létre a további munkához.

Iványi Gábor házigazdaként bemutatta a rendezvénynek otthont adó épületet, majd a DEKA megalakulásának visszhangjaként elmondta, „olyan hangokat is lehet hallani, hogy az egymással megegyezni nem tudó pártok falovának” is nevezik egyesek a megalakult Demokratikus Kerekasztalt. „A tőlünk jobbra lévőket is meg kell szólítani, de illiberális,,,,,,,,,,,, olvassa tovább a tudósítást

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: DEKA

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr747108927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása