slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Múzeum körút, Keleti, Astoria, emberek, zászlók

2015. március 16. 14:31 - sztorma(HCJD)

1_11.jpg

 

 

Évek óta a március 15-i ünnepségsorozat központi rendezvénye a Múzeumkert. Kultikus helye ez történelmünknek. Itt mond beszédet a kormányfő. Az ellenzéki pártok és civil szerveződések képviselői nem kívánatosak itt. Ők máshol és máshogy ünnepelnek.

 

A lezárt Múzeumkertbe csak a meghívottak nyernek bebocsátást. Vannak szépszámmal. A Bródy Sándor utca sarkán kordon, rendőrökkel. Egy lélek se ki, se be. Az Astoriáig hangszórók, hogy mindenki jól hallja az ünnepi műsort és a szónokokat. Kár volt a fáradtságért. Az a jó pár ezer ember elfért a Bródy Sándor utca és a Kálvin tér közötti szakaszon. Lengyel, székely és nemzeti színű lobok, harsogó zene, táncosok, fellépők.

Kicsit távolabb lelkes fiatalok, akik tábláikkal invitálták a továbbtanulni óhajtó társaikat a „Selmeczi Gabriella - Kommunikációs Főiskola, Vlagyimir Putyin - Honvédelmi Szakközépiskola, Orbán Ráhel - Vendéglátóipari Szakközépiskola, Schmitt Pál - Nyomdaipari Szakközépiskola, Vida Ildikó - Kéttannyelvű Gimnázium, Lázár János - Gyermekotthon.” tagjai közé. kattintson ide a folytatásért

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr77275075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása