slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Norvégmintás civilek

2015. június 30. 17:45 - sztorma(HCJD)

norveg_logo.jpg

Valahogy nincs szerencsém a civil szervezetek bemutatkozásával.

Az elmúlt évben nyílt napot tartottak. Az országosban több helyen várták az érdeklődőket. Egy örökbefogadással kapcsolatos alapítványnál jelentkeztem be akkor. Pontosan az általuk megjelölt időpontban ott voltam. Ők még ebédeltek. Jó háromnegyedórás várakozás után szóba is álltak velem. Betettek egy CD-t, hogy nézzem meg az ismertetőt. A felénél közöltem, hogy sajtómunkás vagyok, és inkább szóban beszélgessünk. Meglepődtek, majd közölték, hogy lejárt az időm.

Idén egy fesztivál keretében mutatkoztak be. Most sem volt részemről maradéktalanul sikeres a látogatásom  ahogy a tudósításból kiderül. 

Voltam több olyan rendezvényen, amit szintén civil szervezetek szerveztek. Azok egy-két kivétellel nagyon jók voltak.

Volt olyan is, ahonnan elküldtek, hogy nem sajtó nyilvános a közösségi oldalon meghirdetett esemény. Lehet, hogy én vagyok a hibás, rosszul választom meg, hogy mely rendezvényre megyek el? Lehet, hogy a több szervezetet bemutató rendezvények szervezői túl sokat szeretnének adni, és én nem tudom befogadni?  Nem tudom! Egy biztos nem adom fel! Hátha egyszer összejön!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr997586210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása