slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Segítők és tüntetők

2015. július 11. 23:34 - sztorma(HCJD)

2_10.jpg

 

 

Civilekből szerveződött Migration Aid önkéntesei és a budapestiek két hete etetik, itatják és irányítják a Szegedről Budapestre érkező menekülteket a főváros pályaudvarain. Pár napja ellenséges szélsőjobbos csoportok egyre inkább nehezítik munkájukat. Péntek délután a menekültek ellen és mellett is demonstrációt rendeztek a Keleti pályaudvar előtt.

A péntek délutáni tüntetés előtt már csütörtök éjjel akcióba kezdtek szélsőjobbos fiatalok a Keleti aluljárójában, ahol majd két hete végzik munkájukat a Migration Aid önkéntesei. A gyors rendőri beavatkozásnak köszönhetően csak lelkileg sérültek segítők és segítettek. Többször előfordult, hogy ellenséges beszólások közt végezték munkájukat a menekülteket.............

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr637619272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása