slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Bocsánat, hogyha kérdem…. Elégedett az ítélettel?

2015. augusztus 30. 06:35 - sztorma(HCJD)

4_3.jpg

 

Aki kérdez: Demokrata.info, aki válaszol: Hanti Vilmos, a MEASZ és a FIR elnöke, akit három évvel ezelőtt szélsőjobbos világnézetű fiatalok megtámadtak egy rasszizmus és antiszemitizmus elleni demonstráció után. A Pesti Központi Kerületi Bíróság a júliusban meghozott ítéletéről is kérdezi a Demokrata.info.

DI: Napra pontosan három évvel ezelőtt támadták meg Önt. Pontosan mi is történt 2012. augusztus 29-én?

Hanti Vilmos: A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége demonstrációt szervezett a Deák térre, a szélsőjobbra tolódó magyarországi közállapotok ellen. A MEASZ ezzel is tiltakozni szeretett volna a magyar kormány politikája ellen, amely hagyja a szélsőjobboldali eszmék terjedését, a Magyar Gárda egyre gyakoribb akcióit s sok esetben direkt-indirekt módon segíti is mindezt. A Deák téri beszédemben hangsúlyoztam, hogy "a magyar parlament ezer szállal kötődik a szésőjobbhoz!"

A tüntetéshez több baloldali szervezet és párt, valamint civilek is csatlakoztak. Rendezvényünk egyben tiltakozás is volt az egy héttel előbb tartott  szélsőjobbos megmozdulás ellen. Már itt a Deák téren ellentüntetők próbálták megzavarni.............

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr747744820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása