slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Támogatás és CSR

2015. október 04. 20:12 - sztorma(HCJD)

maf_dij_maf.jpg

Szükség van-e a szervezetek társadalmi felelősségvállalására, vagy csak azért jelenik meg a vállalatok életében, mert mindenki alkalmazza? A társadalmi profit üzleti profitot is termel? A civil szféra támogatható-e pénzügyi forrásokon kívül humán erőforrással is? – ezekre a kérdésekre próbált választ keresni a Magyar Adományozói Fórum (MAF) október eleji konferenciáján, melynek keretében adták át az idei „MAF Társadalmi Befektetések Díj”-akat is.

Gerzsei Attila, a Samsung Smart&Premium Megoldások üzletágának vezetője köszöntőjében – saját személyes emlékét felidézve – elmondta, hogy az egyéni és a közösségi felelősségvállalás kialakítását már gyermekkorban el lehet, és kell kezdeni.............

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr137891198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása