slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Éhezők Viadala

2015. november 01. 23:12 - sztorma(HCJD)

11.jpg

Nem csak a zsűri volt nehéz helyzetben, hanem a tudósító is. Neki van szíve, esze, hasa. Vitte is magával „mindet”, de tudta, hogy munkáját egyik sem vezérelheti. Tárgyilagosnak kell maradnia. A leadott anyag nem lejthet semerre.

Ami az elkészült ételeket illetve viszonylag könnyű dolgom volt. Nem szeretem a pörköltet. A csapatokkal folytatott beszélgetések azonban már kissé megnehezítették a dolgomat. A második körre lett „kedvencem”. A „Miskolcnak Hangja Van” szégyen ide, szégyen oda elvarázsolt. Nagyszerű, nehéz munkát végeznek, és nagyon finom juhtúrós sztrapacskát is főztek. Nemsokára bemutatom majd Önöknek Csikós Mariann és Tyetyák Zoltán csapatát.

Elkeserített viszont az a tény, hogy nagyon kevesen jöttek el az Éhezők Viadalára. A szervezők elmondták, hogy a meghívottak közül jóformán senki nem jelzett vissza. El sem jöttek. Hajléktalanokkal ma nem sikk együtt mutatkozni. A támogató jegyekből is alig fogyott, jó, ha összejött úgy harminc ezer forint.

A sajtó meghívott munkatársai se tolongtak olyan számban, mint más rendezvényen. Alig voltunk páran. A versenyzők közül is többen csak a kamerát tekintették partnernek. Az írott sajtó kevésbé látványos. Akadt olyan „csapatkapitány”, aki ledorombolta jelenlétemben társát, mert az elmondta, hogy mit főznek, és mennyit. Később odajött, és szívesen nyilatkozott volna. Megmondom őszintén, nálam már levizsgázott és udvariasan hárítottam.

Az „Önként és dalolva társulat” zenészeit külön dicséret, és köszönet illeti. Nagyon jó hangulatot tudtak varázsolni. Többen táncra is perdültek.

Hogy ki, mit főzött és, hogy kik voltak még ott, elolvashatja a tudósításban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr848042892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása