slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Miskolcnak van…………

2015. november 27. 02:20 - sztorma(HCJD)

7_4.jpg

A múlt héten Miskolcon jártam. Megtapasztaltam, hogyan utazhat ingyen egy 65 év feletti nyugdíjas ma. Hát, azért nem teljesen ingyen van az utazás. Ha nem akar az ember többször átszállni és nagyjából 4 órát zötykölődni az „oroszlán szagú”, piszkos, zajos vonaton, akkor a zsebébe nyúlhat. A sebes vonatra pótjegy kell. Azzal nagyjából 2,5 óra alatt ott van. Az IC kicsit többe kerül, de a menetidő ugyan annyi. Skót vagyok, jó volt nekem a sebes is.

Sétálhattam a „Számozott utcákban”. Találkoztam a  Roma Önkormányzat tagjaival, megismerhettem a Miskolcnak Hangja Van civiljeit, és munkáját. Megtudtam, hogy pizzát lehet serpenyőben is készíteni. Kaptam sok szeretetet, és nekem is jutott abból, amit aznap a hajléktalanok kaptak.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr518117824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása