slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Bocsánat, hogyha kérdem…Elfelejtettük a „Bokros-csomagot”, vagy még kíséri Önt?

2016. február 05. 05:16 - sztorma(HCJD)

bokros_b_molnar_bela_fotoja.jpg

 

 

Nem szeretem a beállított, műtermi fotókat. Egy emberről, legyen akár politikus is, sokkal többet mondanak az elkapott pillanatok. Ilyen felszabadult, örömteli pillanatot örökített meg B.Molnár Béla fényképe, amit elkértem tőle az interjúhoz.

 

 

Aki kérdez: Demokrata.info, aki válaszol: Dr. Bokros Lajos, közgazdász, egyetemi tanár, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke. A nyolcvanas években „Rikárdó Dávid” néven írt közgazdasági témájú cikkeket  szamizdat kiadványokba. 1995-96-ban Magyarország pénzügyminisztere volt, a hazai gazdasági és pénzügyi stabilizáció irányítója. 2009-2014 között európai parlamenti képviselőként dolgozott, az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) parlamenti frakciójának a tagja volt. Magyarország Európai Unióban betöltött szerepéről, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) helyzetéről, és a Bokros-csomagról kérdeztük.

Demokrata.info: 2009-2014 között európai parlamenti képviselőként dolgozott. Ezen időszak alatt hogyan alakult országunk megítélése, veszélyben van-e tagságunk?  

Dr. Bokros Lajos: Nemzeti megítélésünk bohózat a világ szemében. Az uniós támogatások nélkül nem működne az ország. Ezt be kellene ismernie a kormánynak és nem nacionalista gőggel hangoztatnia, hogy az uniós pénzek nekünk járnak............

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr448361926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.05. 05:37:24

Bokros volt valaki, de aztán eladta magát a ballibeknek, s azóta meg is bokrosodott.

Éhes ló 2016.02.05. 06:04:19

A múlt bukott árnya ez a nulla közeli szavazói támogatottságú alak. Vajon ki fizeti a hakniját a bukása óta és miért bújik elő a politikai pöcegödörből ismét és ismét a posterhez hasonlók hátán?
süti beállítások módosítása