slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

(Nő)szintén miért szólnak majd a harangok?

2016. február 09. 18:31 - sztorma(HCJD)

9_1.jpg

 

A déli harangszó az 1456. július 22-ei nándorfehérvári győzelem emlékét idézi ezt tanultuk és tanulják is a gyerekek az iskolában. Nos ezt egy napra, március 8.-ra el kell felejteni! A nőnapon a nőkért, az örömért kongatják meg majd templomaink harangjait. Ezt hirdette egy civil csoportosulás sajtótájékoztatóján. Remélem a hír nem fog eljutni a Házelnökhöz, a KDNP-hez és Kovács Ákoshoz sem, mert akkor lesz ám nemulass!

Tegnap, csak mi, a sajtó képviselői „mulattunk” a NŐszinTE rendezvényén. Nem mertünk a fotósokkal együtt késni, mert a hölgyek írásba adták, hogy „A bejáratnál élő női szobor fogadja az újságírókat. Kérjük, a fotósokat pontosan érkezzenek, mert terhes nő is vállalta a szoborrá válást.” Hála égnek a szülés nem indult meg, a kismama jól van, örömmel hegedült is élő szoborként.

Hogy miről is kellett hírt adni, itt elolvashatja. A képgalériát ajánlom figyelmükbe!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr388377044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása