slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Mondj jobbat!

2016. február 09. 15:49 - sztorma(HCJD)

mozsar.jpg

„Mondj jobbat!- Hogyan lehet legyőzni a Fideszt és helyreállítani a demokráciát? címmel tartott konferenciát a Szabadság és Reform Intézet Alapítvány (SZRI) szombaton, Budapesten. Bokros Lajos kérdésére Szelényi Zsuzsa, az Együtt politikusa, Tóta W. Árpád újságíró, Kész Zoltán független országgyűlési képviselő és Kéri László politológus próbálták megadni az egyetlen jó választ.

„Az elmúlt évek arról szóltak, hogy mit csinált a Fidesz. Hogyan építette le a demokráciát. Az átalakított választási rendszer a Fidesz ellen is fordítható és akár már 2018-ban legyőzhető a Fidesz és helyreállítható a demokrácia.” – jelentette ki bevezetőjében Kajdi József, a Moma elnökségi és a SZRI kuratóriumi tagja............

Szólj hozzá!
Címkék: belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr748376582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása