slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Bocsánat, hogyha kérdem… Most akkor elégedett?

2014. június 04. 14:45 - sztorma(HCJD)

tini chris.jpgAki kérdez: Demokrata.info, aki válaszol: Gányi Miklósné a MCOBH Béke és Jogvédő Egyesület elnöke. Gányi Miklósné. Gányi Miklósnét szókimondásáért sokan szeretik, vannak akik, nagyhangú, erőszakos asszonynak tartják. Szervez, tanít, adományokat gyűjt, mellellett tanul, képzi magát. Mai divatos szóval „halmozottan hátrányos” helyzetben van. Több éve munkanélküli, roma és zsidó vér is olyik ereiben. Ő szervezte a május 10-i tüntetést a Fővárosi Törvényszék elé Dr. Mucsi Erika gyulai bírónő ítélete miatt. A cigányság helyzetéről, a demonstrációról kérdezi Őt a Demokrata.info

DI: Gyula nem a szomszédban van. Bocsánat, hogyha kérdem, honnan tudja Ön, hogy mi történt Gyulán márciusban? Felhívták, panaszkodtak, felháborodtak?

A teljes interjút itt olvashatja

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr716273034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása