slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

A vasárnapi boltzártól a szingliadóig

2016. január 09. 23:48 - sztorma(HCJD)

gurmaizita_jo.jpg

„Az Orbán-kormány ugyanúgy be fogja vezetni a szingliadót, mint a vasárnapi boltbezárást. Az üzletek vasárnapi zárva tartását is a KDNP javasolta, azon is felháborodtak az emberek. Először azt az ötletet is elvetették, végül a Fidesz-KDNP kormány mégis bevezette.” – jelentette ki a szombati sajtótájékoztatóján Gurmai Zita, az Európai Szocialisták Pártja Nőszervezetének elnöke, aki egyben az MSZP Nőtagozatának elnöke is. Munkatársunk jelen volt a sajtótájékoztatón, s megkérdezte a politikustól, hogy nőként és politikusként mi a véleménye a szingliadóról. 

„A KDNP hiába tagadja, a Fidesz ennek ellenére mégis „lenyomja az emberek torkán” az egyedül élő 30 év feletti nőket és férfiakat sújtó új adót, és törvényt hoz arról, hogy ne lehessen 

1 komment
Címkék: szingliadó MSZP

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr858256752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása