slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Bocsánat, hogyha kérdem…Elégedett, vagy megbánta?

2016. január 22. 23:44 - sztorma(HCJD)

sandor_maria.jpg

 

 

Aki kérdez: Demokrata.info, aki válaszol:  Sándor Mária, a „fekete ruhás nővér”, az egészségügyi dolgozók élet- és munkakörülményeinek javításáért küzdő ápolónő. Múl év végén két jelentős közönségdíjat - Respekt-díj (Népszabadság) és „Az év embere” (RTL Klub) – kapott, amiket kollégáinak ajánlott. A tényleges nővérhiányról, a nővérképzésről, a pártokkal való kapcsolatáról és az országjárásról kérdezi őt a Demokrata.info.

Demokrata.info:  „A betegágy mellett dolgozó nővérek túlterheltek. Kevés az ápoló”- halljuk naponta. Ennek ellenére vannak olyan szakképzett ápolónők, akik nem tudnak szakmájukban elhelyezkedni. Bocsánat, hogyha kérdem, nem ellentmondásos ez a helyzet?

Sándor Mária: A nővér hiány tényleges. A kórházigazgatók „sunnyogása” is hozzájárul az állapot fenntartásához. Nem emelik fel a szavukat.............

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr698303218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása