slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Kölcsön ernyővel a korrupció nyomában

2015. május 24. 23:23 - sztorma(HCJD)

korrupcio1.jpg

Közösségi finanszírozás segítségével valósították meg Budapest első, tematikus korrupciós sétáját. A K-monitor nemrégiben megjelent mobilalkalmazása kapcsán nem csak térképen járhatjuk körbe a korrupciót, hanem a nap, mint nap látott utcákon, tereken és épületek között sétálva ismerhetjük meg a várost egy újabb szemszögből.

 „A századforduló óta nem változott a hatalmon lévő pártok, a mindenkori hatalom képviselőinek hozzáállása a visszaélésekhez. Mindegy, hogy melyik korban hogyan nevezzük, a panama, a korrupció, és a mutyizás átszövi életünket.”- kezdte Pusztai Péter Attila a „Panamák Budapesten” elnevezésű városi séta vezetője szombaton zuhogó esőben a Szabadság téri első állomáson, a Tőzsdepalota bejáratánál.

A Magyar Nemzeti Bank épülete előtt az 1925-ös frankhamisítási botrányról hallhattunk érdekes történetet, melynek szereplői közt megtalálhatóak volta

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr787489286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása