slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Interjú helyett

2012. szeptember 26. 15:16 - sztorma(HCJD)

0927ujbuda_1254045366.jpg

A nyár elején megszigorította az újbudai önkormányzat a lakbértámogatás feltételeit. Sokan panaszkodtak, elestek a támogatástól. Szolid becslések szerint minden ötödik, eddig támogatást kapó lakbére drasztikusan megnőtt. A téma érdekelt, szerettem volna utána járni. A nyári szabadságolások időszakában lehetetlen információhoz jutni. Általában csak ügyelet van.

Szeptember elején egy „protokoll” rendezvényen ott volt a polgármester úr is. Kaptam az alkalmon, interjút kértem tőle. Rögtön a sajtófőnökéhez irányított, aki szintén ott volt az eseményen. Megbeszéltük, hogy bejelentkezem egy email-lal:

„Az új lakbér támogatási rendszer kialakításával kapcsolatban szeretnék interjút készíteni. Többek között érdekelne, hogy hogyan hányan estek el a feltételek szigorodása miatt az eddigi támogatástól.”

Hetek múlva jött a válasz:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr384804339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása