slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Bocsánat, hogyha kérdem….Nyugdíjba mehet-e egy politikus?

2015. szeptember 30. 02:12 - sztorma(HCJD)

lendvai.jpg

Aki kérdez: Demokrata.info, aki válaszol: Lendvai Ildikó, aki 2009 - 2010 között az MSZP elnöke volt, a 2010-es választási vereség után lemondott pártelnöki tisztségéről. A 2014-es parlamenti választásokon már nem indult, azóta „nyugdíjas”. Az utóbbi három hónapban a Migration Aid önkénteseként tevékenyen részt vett a menedékkérők segítésében. Az önkéntes munkájáról, a menekültügyről és a mostani „nyugdíjas” életéről kérdezi őt a Demokrata.info.

Demokrata.info: 2014-ben nem indult a választásokon, nyilvános szerepléseiről nem jelennek meg hírek. Úgy tűnhet, mintha nyugdíjba vonult volna. Bocsánat, hogyha kérdem, nyugdíjba mehet-e egy politikus?

Lendvai Ildikó: Nem, egy politikus nem mehet nyugdíjba. Az az érdeklődés, ami erre a pályára vonzotta, nem múlik el avval, hogy nem aktívan tevékenykedik. Inkább úgy fogalmaznék, hogy ...............

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr847867584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása