slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

László „fülessel”

2012. július 20. 16:07 - sztorma(HCJD)

Amikor megírtam a Bicskanyitogató című „eszmefuttatásomat” nem számítottam arra, hogy lesz az érintettek között valaki, aki a cikket elolvasva megkeres.

László ma 34 éves, 12 éve dolgozik autóvillamossági műszerészként és hallássérült.  Remélem, ha elolvassák történetét, erőt merítenek belőle a küzdéshez.

Négy évesen egy óvodai mászókáról esett le. A szokásos gyermekbalesetnek egy agyrázkódás és nagymértékű halláscsökkenés lett az „eredménye”. Az orvosok műtétet ajánlottak a szülőknek. A kockázatok ismertetése után édesanyja – nem kapott egyértelmű választ arra, hogy gyermeke újra hallani fog – nem merte vállalni a műtétet. László megkapta a hallókészüléket és élte életét, tanult. Megküzdött a hallók érthetetlenségével, csodálkozásával és autóvillamossági műszerészként lépett ki a nagybetűs életbe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr494668350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása