slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Megint jönnek, megint lopnak

2014. december 27. 07:21 - sztorma(HCJD)

tolvaj_1.jpg

Szeretnek a tolvajok! Loptak már képet tőlem. Loptak cikkemből részleteket. Most meg sok-sok cikkemet lopta el Újbuda. Igaz, nem csak tőlem, hanem több a 60+ Médiaműhely tagjától lopták el a cikkeiket.

Még büszke is lehetnék az eltulajdonításra. „Csak azt lopják el, ami jó!”- mondta egy ismerős. Hát, nem tudom! A lopás az, lopás! Miért kellene büszkének lennem rá?

2009. júniusától 2012. februárjáig az Újbuda weblapján több mint 80 írásom jelent meg. Mindegyik aláírva, hogy az olvasó tudja kit, szidjon, vagy dicsérjen. Így illik. Így szokás.

A napokban meglepődve tapasztaltam, hogy az újjá varázsolt Újbuda weblapon lévő cikkeim alól eltűnt a szerző neve. A díszpolgárokat bemutató sorozatom – erre igenis büszke vagyok – szétszedve. Önkényes cenzúra alá esve egy darab megjelentetve, a többit elnyelte a világháló jótékony homálya.

Nem vigasztal, hogy a Médiaműhely többi szerzője is így járt! Lehet, hogy nem is tudják! A kapcsolatom velük rég megszűnt.

Észlelve a felháborító cselekményt, emailt írtam az illetékes úrnak, Milassin Levente ügyvezetőnek. Választ, helyreigazítást a mai napig nem kaptam. Minek! Tartalom van, szerző nincs! Így kell ezt csinálni?!

Azért ide másolom levelemet, hátha így hat. Tudom, hogy az önkormányzatnál is bele-bele olvasnak a blogomba. Hátha!

„Tisztelt Milassin Levente ügyvezető úr!


Örömmel és felháborodással konstatáltam, hogy érdemesnek tartotta régebbi - a 60 plusz Médiaműhely aloldalon megjelent - írásom átvitelét a megújult weblapra.

Felháborodásom oka, hogy többek között a díszpolgárokat bemutató sorozatomat szétszedte, a feltett anyag végén nem jelölte meg a szerzőt. Ez cikklopásnak minősül, mert az olvasó előtt nem világos, hogy az interjút nem az Újbuda munkatársa, hanem más szerző készítette. Megjegyzem, hogy több olyan cikket találtam, ahol szintén nem tüntették fel az eredeti szerző nevét.

Több mint 80 cikket írtam, mint a médiaműhely tagja. Minden egyes cikket aláírtam „sztorma” néven. A cikkeket Önök ingyen kapták. A szerzői jogomról nem mondtam le, a tulajdonomat képezi az a mai napig. A médiaműhely nem a szerzők nevét takarja, hanem a hovatartozást.

A fentiek értelmében kérem, hogy az Önök által elkövetett jogsértést 1 héten belül megszüntetni szíveskedjenek, és az általam készített, Önök által felhasznált cikkek esetében aláírásomat "sztorma" pótolni szíveskedjenek. A megtörtént javításokról várom értesítésüket.

Üdvözlettel sztorma HCJD                                                   2014. december 15.”

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr497013521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bunbenfoganthoffmann 2015.01.05. 22:01:38

Szerinted mit várhat az ember, ha az informatikáért felelős vezető az egyik legnagyobb plagizátor Újbudán:

szentimrevaros.blog.hu/2012/07/11/ujbuda_2012-ben_elfogadta_szekesfehervar_2008-as_informatikai_strategiajat

Lopnak ezek mindent...
Szánalmas társaság!

sztorma(HCJD) 2015.01.06. 07:13:10

Az elvárásaimhoz újra kellene születniük, akkor talán becsületesebbek lennének! Tudom kis pont vagyok nekik. Annak idején Molnár Gyula által megálmodott, létrehozott dolgokat is az ő sikerüknek tüntették fel. Én csak a magam módján tudok szembeszállni a hazugsággal. A lopást megakadályozni nem tudom, de szóvá tenni igen! Nem véletlenül tiltottak ki a honlapjukról.

Kedves "bunbenfoganthoffman" örülök, hogy rám talált. Ha kedve, ideje van bátran böngéssze blogomat. Köszönöm, sztorma
süti beállítások módosítása