slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Back in the USSR, avagy könnyű esti séta keletről nyugatra

2015. február 17. 22:45 - sztorma(HCJD)

4_2.jpg

„Putyin: nyet! – Európa: igen!" elnevezéssel a Humán Platform tüntetést szervezett hétfő estére Vlagyimir Putyin orosz elnök keddi látogatása és Orbán Viktor oroszbarát politikája ellen. A demonstrálók a Keleti pályaudvartól a Nyugati pályaudvarig vonultak.

 Jól fogyott a magyar és az uniós zászló. Darabját ezer és ezerötszáz forintért árulták tegnap kora este a Keleti pályaudvar előtt. Forgattak a hazai és külföldi televíziós stábok. Készültek az interjúk, kattogtak a fényképezőgépek. Fél órával a meghirdetett kezdés előtt nagyjából ezren voltak a téren. Nem sokkal hat után egy tíz-tizenöt fős ukrán fiatalokból álló csoport is csatlakozott a tüntetőkhöz. Ők Kijevből jöttek és .............

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr67184881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása