slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Ez most komoly, vagy netán vicc?

2013. augusztus 07. 13:19 - sztorma(HCJD)

vízosztás.jpgNem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek, amikor az Úbudai Önkormányzat honlapján megláttam a vízosztással kapcsolatos híradást.

Amikor olvastam a hírt, gondoltam elmegyek, megnézem. Aztán eszembe jutott, hogy évek óta sulykolják belénk, hogy ha nem okvetlen szükséges a jelzett időpontban ne menjünk a napra.

Újbuda Önkormányzata megkezdi a lakossági vízosztást, amely a hőségriadó végéig tart. A vízosztás helyszínei: Fehérvári úti piac előtti terület, Móricz Zsigmond körtér, Gomba. Időtartam: 12.00-14.00.

Így, pirossal kiemelve a főoldalon!  Majd alatta egy elég hosszú, sőt túl hosszú ismertetés az UV sugarakról, a hőségriasztásról, hasznos tanácsok a közlekedőknek, az embereknek étkezésről, öltözködésről, strandolásról. Persze jó részletesen, feleslegesen. 

Megdolgozott a napi béréért, aki ezt összeállította. Ember legyen a talpán, aki ezt a 4 képernyői oldalt végigolvassa!

Besenyő Pista bácsi meg is kérdezné rögtön: „Ez noormális?”

Igaz adva neki én „csak” azt kérdezem:

- Miért csak most?

- Miért csak 12.00 és 14.00 óra között?

- A hőségriadó nem egész napos?

- Miért csak az 1 villamosmegállónyira lévő két helyen?

- Ezek a helyszínek a kerület legfrekventáltabb helyei?

- Ki döntött a helyszínekről és az időkorlátról?

Az idei nyáron nem ez az első hőségriadó. Országszerte osztják a vizet időkorlát nélkül. De nem Újbudán! Nálunk sikerült az önkormányzatnak poénosan megoldani a kérdést. Adtak is meg nem is, mint a mesebeli lány. Panasz nem lehet. Gondoskodnak a lakosságról.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr335449633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása