slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Gasztronómia és Wikipédia

2014. március 02. 15:00 - sztorma(HCJD)

wiki gasztro.jpgSe, szeri se száma a főzéssel foglalkozó blogoknak, recepteknek, szakácskönyveknek a neten. Eszébe jutna Önnek, hogy a Wikipédián keressen gasztonómiával foglalkozó cikkeket? Ugye nem! Esetleg, ha tanulmányaihoz szükséges egy-egy híresebb szakács, gasztronómus munkásságát megismernie akkor fedezhette fel a létét.

Nem szakácskönyvet készítenek a wikipédisták. Egy-egy témakör a kultúrától a gazdaságon, történelemig igyekszik bemutatni a gasztonómia hátterét, fejlődését. Izgalmas világ tárul elénk olvasgatva a szócikkeket.

A tegnap megalakult műhely munkájához természetesen bárki csatlakozhat, aki e témában jártas, és tudását ingyen át akarja adni másoknak.

Nézzen körül bátran a már élő lapok közt, itt a főbb irányelveket megtalálja, bővítheti tudását, beleszólhat egy-egy téma bővítésébe is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr345839665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása