slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

„Tarlós, nem a hatalomért, a pénzért, hanem a közjóért dolgozik.”

2014. szeptember 13. 08:02 - sztorma(HCJD)

cof.jpg

„Az önkormányzati választások újabb feladatokat rónak a Szellemi Honvédőkre. Nemzeti összetartozásunk érdekében fontos, hogy tevékenyen vegyünk részt a helyi közösségek jövőjét meghatározó, polgármestereket is kijelölő voksoláson. Támogatjuk mindazokat a tettre kész a polgármester jelölteket, akik a FIDESZ-KDNP színeiben, valamint függetlenként a közjó és összefogásunk érdekében indulnak.”- hangsúlyozta Csizmadia László, a CÖF alapítója, a CÖKA elnöke a tegnapi sajtótájékoztatón, melynek keretében együttműködési megállapodást írt alá Tarlós István főpolgármesterrel.

Fricz Tamás CÖF-alapító, politológus kiemelte, hogy a húszévi korrupt városvezetés után végre jó kezekbe került a főváros vezetése akkor, amikor Tarlós István lett négy éve a polgármester. A megújult városkép, a főváros adósságának kifizetése, a fejlesztések mind azt bizonyítják, hogy a megkezdett munkát folytatni kell.

Ifj. Lominici Zoltán, a CÖF szóvivője megtisztelőnek tartotta, hogy ő laudálhatja Tarlós Istvánt. „Úgy tette rendbe a várost, mint ahogy Chicagót tisztították meg a bűntől”- fogalmazott Lominici. Érdemei közt említette, hogy a szabadságtéri szovjet emlékmű eltávolításának kezdeményezője is a jelenlegi főpolgármester volt.

Tarlós István kijelentette, hogy a stratégiai megállapodás megújítása fontos az ország legnagyobb civil szervezetével, a CÖF-el. Kitért programjának ismertetése előtt, hogy a sajtó részrehajlóan tájékoztat a civil szervezetekről, beleértve a CÖF –t is. „Az igazi közhasznú civil szervezetek ki kell választani a többi közül. Ígéretet tett arra, hogy a tőlük érkező javaslatokat, kezdeményezéseket a döntéshozó testület elé fogja vinni. Kifejtette a 2030-ig szóló városfejlesztési koncepciót: barnamezős területek újjáélesztést, a Duna partok rendezését. „Az ingyenes lakás átadásra nincs lehetőség, a fővárosnak nincsenek üres lakásai. A hajléktalanokat nem lehet hagyni, hogy az utcán kedvükre randalírozzanak, és ott haljanak meg” – mondta a szociális kérdésekről.

A sajtótájékoztató végén Csizmadia László kitért a CÖF elleni támadásokra is: „az utóbbi időben több oldalról próbálják megkérdőjelezni a CÖF becsületét. Évek óta törvényi határidőre leadják auditált mérlegüket, beszámolójukat, minden kapott fillérrel elszámolnak, és az Ökotárssal szemben nem osztanak forrásokat.”

A rendezvény végén a jelenlévők megkapták a „Nemzeti Társadalmi Szerződés” egy példányát, mely tartalmazza a legfontosabb ajánlásokat és javaslatokat, amelyeket a Kárpát-medence magyarjaitól gyűjtött össze a CÖF.

Megjelent:

http://demokrata.info/14-sample-data-articles/1147-az-onkormoanyzati-valasztasok-hirei

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr686693895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása