slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

Lett máááásik

2014. október 19. 07:44 - sztorma(HCJD)

1_6.jpg

Azok nyertek, akiknek a Szebb Jövőért Egyesület feloszlatását bejelentő hír után a „van máááásik" szállóige jutott elsőként eszébe. Fogadni nem lett volna érdemes. A bukmékereknél nem lett volna nyerő tipp.

Még jóformán meg sem száradt a tinta a Szegedi Ítélőtábla határozatán a múlt héten betiltott Szebb Jövőért Egyesület ma új néven, - Magyar Önvédelmi Mozgalom – máris zászlót bontott. Majd félszázan jelentek meg szombaton az Erzsébet téren megünnepelni az új szélsőjobbos szervezet megalakulását.

A dress code-nak megfelelően fekete-fehérbe öltözött megjelenteket, a ceremóniát levezénylő régi-új vezető, László Attila biztosította, hogy „Nem adom fel! Megyek tovább, veletek a szebb jövő felé!” Úgy látszik valamennyire hatott a bírósági regula, mert László igencsak visszafogottan idézte a hely szimbolikáját, és az új mozgalom célkitűzéseit, mely szerint „ma a magyarság saját hazájában elnyomva él, ez ellen fel kell lépni”

A Magyar Nemzeti Gárda képviselője már nem volt ennyire visszafogott. Beszédében kiemelte, hogy „igenis fel kell lépni a cigány bűnözés ellen. Meg kell szervezni saját magunk védelmét velük szemben.”

Dr. Ulics Ildikó beszámolóját taps fogadta. Az ügyvédnő örömmel jelentette be, hogy 13 gárdistát mentett fel a bíróság a napokban. Értetlenségét és nemtetszését fejezte ki, hogy még mindig őket üldözik a hatóságok és nem a bűnözőket. Ígéretet tett arra, hogy a jövőben is minden meg fog tenni az ártatlanul meghurcolt honfitársai védelmében.

A zászlóbontó rendezvényen felszólalt Csákvári Lajos, SzJPE alelnök és Budaházy György is.

A beszédek végén egy, október 24.-i rendezvényre hívták fel a figyelmet, melyet a Hazatérés Templomában fognak tartani. A konferencia témája a magyarság fogyása, és annak megakadályozása.

A rendezvényt biztosító rendőrségnek egy alkalommal kellett intézkednie. A Magyar Nemzeti Gárda szónokának kezéből egy hölgy kikapta azt a papírt, mely a beszédet tartalmazta. Más rendbontás nem történt. A Szózat és a Székely Himnusz hangjai után a résztvevők belépési szándékukat az új mozgalomba adataik megadásával erősítették meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr216806875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása