slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

A feminista baloldali és a baloldali feminista?

2015. május 18. 07:45 - sztorma(HCJD)

feminizmus_konf.jpg

A feminizmus hallatán legelőször a szüfrazsettek, a melltartóikat levető hölgyek, a férfi gyűlölet szavak jutnak legelőször eszünkbe. A nők fellépését a választójogért, az egyenjogúságért folytatott harc már kevésbé. A feminizmus ennél jóval több, sokrétűbb, és az élet szinte minden területén érezteti a hatását. Civil szervezetek képviselői, egyetemek kutatói konferencián járták körbe azokat a témákat mely leginkább érintik a feminizmust. 

 Nehezen „emészthető” témákkal kezdődött a „Baloldali feminizmus, baloldal és feminizmus” konferencia pénteken a Corvinus Egyetemen.

Kerékgyártó Ágnes a deliberatív demokrácia feminista megközelítéséről tartott előadásából megtudhattuk, hogy a demokrácia akkor legitim............

 

Szólj hozzá!
Címkék: feminizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr517469038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása