slapajblog

Gyülölöm a hazugságot. Vallom, hogy az őszinteség - még ha fáj is - az egyetlen járható út.

„Lájkokkal nem lehet”?

2013. augusztus 24. 08:50 - sztorma(HCJD)

A tegnapi Mesterházy sajtótájékoztatón elszólta magát az MSZP elnöke? Talán nem tudatosan, de elszólás volt, a „lájkokkal nem lehet”.

Még mindig fáj az a vereség, amit az ATV 2012-es Nagy Politikus Bajnokságán elszenvedett? Akkor, az játék volt, de komoly játék! A „nép” szavazott. Ő vesztett.

Eltelt egy év. A politikai helyzet változott. Történt egy s más. Összefogás kell. Ki kivel igen, kivel nem. Tárgyalunk. Közel a megállapodás. Erről szólt eddig minden. Konkrétumok nem igazán szivárogtak ki.

 A választók, a nép közben érezte, hogy ez így nem jó! Neki már kialakult a véleménye. Fórumokon és minden egyéb helyen ki is mondta. Önök összefogni akaró urak nem hallják? Nem akarják hallani? Nem tudják elfogadni? Nem olvassák a fórumokat? Nem veszik komolyan az ott leírtakat, kimondott szavakat? Azt hiszem nem! Ha figyelembe vették volna, akkor nincs a tegnapi „bomba”! Mert a tegnapi bejelentés igen is bomba volt! Bebizonyította azt, amit a sorok és szavak közt olvasni tudók már pedzegettek. Baj van! Még mindig marakodás, harc a hatalomért a főszereplő. Az idő pedig fogy. Vészesen fogy!

Tisztelt uraim, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila, - így abc sorrendben – elkéstek! Amit Önök akarnak, azt sokkal előbb kellett volna megtenni, vagy soha. Vitatkoznak egy olyan poszton, ami ténylegesen nincs. Csak listavezető van. Jó, tudom, a közös listát is vezetnie kell valakinek. Nem kellett volna egy harmadik, független jelölt erre a „címre”? Önök mindketten beálltak volna mögéje, melléje? Talán ez eszükbe sem jutott? Lehet.

 Félek, hogy a nemes cél, a váltás ezzel elúszott. A választók elvesztették a reményt. Az acsarkodásból elegük van. Ők változtatni szeretnének a statisztikai jelentések szerint.

Nem tudom melyikük javaslata lesz a nyertes. Attól azonban félek, hogy esetleg Önök nem azt fogják kapni válaszul, amire vágynak. Nem az az érdekes, hogy melyikük a nagyobb, népszerűbb, fiatalabb, tapasztaltabb. Sorolhatnám a jelzőket, de minek. Ezek mellékesek. A fontos és egyetlen dolog az összefogás, a megegyezés és a győzelem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slapaj.blog.hu/api/trackback/id/tr275474291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása